top of page
11377238_837982309584806_9102105395757850232_n.jpg

Reacties van cliënten

'Het overkomt me steeds weer dat als ik na een sessie met Tannie Willemstijn naar huis ga, ik me verrijkt voel. Ik maak meestal direct na een consult een wandeling in het nabijgelegen bos om de opgedane indrukken in eerste instantie te verwerken. Het bijzondere wat daarna gebeurt, is dat ikzelf en mijn omgeving, zo lijkt het, vol energie zit: het 'systeem', waarvan ik deel uitmaak, is 'in beweging' gekomen, zeg ik dan. Er gebeurt dan van alles. Meestal prettig, maar dat hoeft niet altijd zo te zijn. En dat is ook goed.

Tannie en ik werken al enige tijd met elkaar samen en dat doen we aan de hand van mijn dromen, fantasieën, tekeningen, gevoelens en de innerlijke beelden die tijdens de sessies zich aandienen. Het lukt haar om aan de hand van dit materiaal mijn 'innerlijke stem' te laten spreken. Het heeft mij veel gebracht. Het werk, de opus, wordt uiteindelijk door de cliënt verricht. Het is echter wel zo dat Tannie daarbij een warme, deskundige en derhalve zeer waardevolle gids is.' P.M. 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             

 

 

' I have started my journey with Tannie in early spring 2021. After a few experiences with different psychologists where I was disappointed or was lead to nowhere.  

I was in a beautiful mix of middle-life crisis, burn out and depression and I was looking for someone to help me process some past experiences, find the resources within me and be able to understand myself better. I wanted to go deep into it and was not looking for someone to help me making a list of ‘what makes me happy’.

Every session was like a new step on my path; I was able to unlock feelings and memories from my childhood and be able to finally reconcile, cope with them thanks to some visualization exercises. I felt that every session was a piece from the puzzle.

Tannie is for me an amazing psychologist. She can sense which direction to go and gives enough space to let the emotions be expressed while putting the correct words on them. I felt comfortable with her and at her place which is cozy and not so formal.

I highly recommend her ', 😊  Valentine   

                                                                                                         

'Ik heb lang gezocht om een therapeut te vinden die aansloot bij mijn  behoefte en ontwikkeling.
Ik koos jou, omdat uit je beschrijving bleek dat je aandacht hebt voor alle aspecten van het mens zijn.
Bij het eerste bezoek werd duidelijk dat ik bij jou een plek gevonden heb waar ik in alle veiligheid en rust alles kan delen.
Je hebt een open, transparante, warme en duidelijke houding.
Je creëert een plek waar ik de ruimte en vrijheid krijg om alles te delen. Je spiegelt en  bevraagt mijn dromen en ervaringen.
Door je kennis van alle delen van het hele menselijke wezen krijg ik meer helderheid over stukken
in mijn onderbewuste die me anders in de weg zouden blijven staan.  
Ik ben dankbaar dat ik je gevonden heb.' Anne 

                                                                                                          

'Tijdens een periode waarin ik erachter kwam ietwat overspannen te zijn zocht ik Tannie op. Haar Jungiaanse benadering sprak mij aan en had direct succes: de eerste sessie resulteerde in een diepe resonantie. Ik heb sindsdien een groot ongezien stuk in mij kunnen zien en helen. Daarbij heb ik met de jaren andere stukken ook spreekwoordelijk 'aangeraakt' en kom ik steeds meer tot de essentie van wie ik Ben. Tannie heeft mij hierin zowel professioneel als liefdevol gezien en begeleid. Ze heeft mij geleerd mijn eigen Zijn te kunnen dragen als mens en vanuit die essentie mijn leven vorm te geven. Ik beschouw haar als een lichtwijzer op mijn pad waar ik zielsdankbaar voor ben en hoop nog vele jaren met haar te kunnen werken". A.K. 

 

11377238_837982309584806_9102105395757850232_n.jpg
11377238_837982309584806_9102105395757850232_n.jpg
11377238_837982309584806_9102105395757850232_n.jpg
bottom of page