top of page

 

 

 

Kom maar...

 

Vanaf het moment dat Noah en Wolf bezocht worden door een verschijning, staat het leven van Noah op zijn kop. Beiden denken dat ze dromen... Ondanks dat veel volwassenen menen dat dit soort dromen bedrog zijn, ervaart Noah dat er wel degelijk meer tussen hemel en aarde moet zijn. Hij voelt dat het meisje wat hij in zijn droom heeft gezien hem iets wil vertellen. Hij twijfelt echter aan zichzelf of wat hem overkomt wel waar kan zijn. En toch lijkt het allemaal zo echt! Durft hij zijn geheim aan anderen te vertellen, of doet hij er verstandiger aan te zwijgen? 

Niet alleen Noah, maar ook zijn vriendinnetje Vera blijkt met geheimen rond te lopen. Nadat duidelijk wordt welke dingen ze voor elkaar verzwegen hebben, lijkt het verhaal uit. Toch blijkt dit juist niet het einde van het verhaal te zijn maar slechts het begin van nieuwe gebeurtenissen en ervaringen. Ervaringen, waardoor duidelijk wordt dat begin en einde onlosmakelijk met elkaar verweven zijn.

"Kom maar" is een volwassen boek voor kinderen, of een kinderboek voor volwassenen over de grote cyclus van Leven en Dood.

 

Thema: Spiritueel, Dromen, Archetypisch,

Rouwverwerking bij kinderen.

 

Titel: Kom maar...


ISBN: 9789492247377
Auteur: Tannie Willemstijn
Druk: 1
Prijs: €15,95
Taal: Nederlands
Bindwijze: Paperback
Aantal pagina's: 132
Afmetingen: 11 x 152 x 229 mm
Gewicht: 236 gram
Verschenen: april 2016

 

http://www.era-nova.nl/?page=8&product_id=9789492247377

Ook verkrijgbaar via de praktijk.

 

 

 

 

bottom of page